Ingenting slår kontorutsikten til Hanne Gro og Geir Arne på Blefjell

– Tiden går mye til å gå tur med Bajas, den følelsen når man kommer hjem fra jobb og kan gå rett ut og vandre rundt i fjellet, forteller Hanne Gro.

På Blefjell er turmulighetene mange, stiene går på kryss og tvers i alle retninger og i lett og godt terreng. – Noe som var viktig for Hanne Gro og samboeren Geir Arne siden de har hunden Bajas.

Til hytta på Rustand Fjellgrend, er det kort vei fra både jobb i Kongsberg og hjemmet i Vestfossen. Hun prøve å være der så mye som mulig. – Når vi har større prosjekter på jobb, liker jeg å gjøre de fra hytta. Her er det ro og en egen følelse av frihet, noe som gjør en mer kreativ og effektiv, forteller Hanne Gro.

Ett personlig preg gir en følelse av ro

Kjennskapen til tidligere hytter og lokale utbyggere gjorde at valget falt på Norske Fjellhus. Her fikk de muligheten til å være med og sette sitt eget preg på hytta, både innvendig og utvendig.

Realisert din hyttedrøm, se våre hyttemodeller!

Plassen de har bak hytta er perfekt for å nyte morgensolen med dagens første kaffekopp. Kveldssolen kan nytes fra uteplassen foran, dette er noe Hanne Gro liker best med hytta. I tillegg til hemsen, hvor de har en «daybed» foran et stort panoramavindu som gir god utsikt og ro.

Fjellet byr på muligheter

På fjellet er det et rikt dyreliv, her kan du møte på elg, rev, rådyr og harepus. Om vinteren byr fjellet på et løypenett de fleste bare kan drømme om. Det også flere muligheter, hvis dagen ikke skulle bli brukt ute i fjellet.

– På serveringstedet Blefjell Lodge er det flere muligheter til å nyte en bedre middag eller noe godt å drikke.

Lodgen har også en egen selvbetjent dagligvare, som er åpen alle dager. Den er kjekk å ha, og blir stadig brukt, forteller Hanne Gro. Her kan du handle både mat og interiør. Det er en meget delikat og tiltalende butikk som alltid blir vist frem når vi har gjester, legger hun til.

Under finner du flere bilder av Fjellheim hytta til Hanne Gro og Geir Arne, her kan du se flere hyttemodeller.