Kom på hyttevisning på Blefjell!

Høsten er også fantastisk på Blefjell. Nå kan du komme på hyttevisning for å oppleve fjellet fra sin beste side. I høstferien er vi å treffe på flere hytter på Blefjell.

Blefjell – Fjellstova 2, nøkkelferdig klar til innflytting.

Norske Fjellhus prosjekterer nøkkelferdig Fjellstova 2 hyttemodell, beliggende på Rustand Fjellgrend. Hytta har hele 4 soverom, hvor 2 er på hems. Stor stue, spisestue og oppgradert kjøkkenløsning – hvor den åpne løsningen gjør det til en veldig sosial del av hytta. Fra stua kan du gå ut til en romslig og delvis overbygget terrasse. Det er to bad i 1. etasje, hvor det ene er ved masterbedroom. Hytta har et romslig vindfang. To soverom i 1. etasje og to store soverom på hemsen gir soveplass til mange. På hemsen finnes også en hemsestue. Utvendig er det en bod.

Les mer her, på finn.no!

Blefjell – Fjellstul 2, elektriker klar – er du handy og vil gjøre egeninnsats?

Norske Fjellhus har bygget ferdig utvendig tømmerhytte Fjellstul 2, på flott festet tomt på Rustand Fjellgrend! Her har du mulighet til egeninnsats, da hytta står ferdig utvendig og klargjort med gulv i 2 etg og elektriskkabler er på plass. Her får du mulighet til å designe ditt eget uttrykk innvendig.

Les mer her, på finn.no!

Solgt!! Prosjekt – Blefjell i Sjuvasslia Fjellpark

Ny stor moderne arkitekttegnet hytte som bygges i disse dager. Her får du unik hytte med spesielt design og løsning. Kort veg til naturen, vakre Blefjell gir deg spesielle opplevelser hele året!!

Les mer her, på finn.no!

Fjellstul 2 og Fjellstova 2 på Rustand Fjellgrend

Norske Fjellhus AS har nye nøkkelferdige hytter som blir klare for innflytning.

Les mer her, på finn.no!