Norske Fjellhus

Norske Fjellhus er en lokal, norsk hytteprodusent lokalisert i Flesberg kommune – ved foten av Blefjell. Vår kunnskap om fjellene i Numedal, gode råvarer og kunnskapsrike, dyktige håndverkere skaper trygghet for våre hyttekunder. Et av våre konkurransefortrinn er at hyttene vi leverer er laget i Norge for norske forhold.

Siden 1962

Hytteprodusent med
lange tradisjoner

Siden oppstarten i 1962 har Norske Fjellhus produsert mer enn 3000 hytter til det norske hyttemarkedet. Vi leverer høy kvalitet og kombinerer ny stil med tradisjonsrike byggemetoder.

I dag er vi 15 engasjerte ansatte og ser stadig etter muligheter for å utvide.

Krav til komfort og bærekraft er stadig i endring. Norske Fjellhus AS er derfor i kontinuerlig utvikling for å imøtekomme markedets ønsker og behov. Fra gamle lafteteknikker har vi utviklet moderne produksjon og automatisering i fabrikk, og dermed tilpasset oss dagens krav til effektivitet og kvalitet.

Vi tilbyr et bredt utvalg nøkkelferdige kvalitetshytter på flotte tomter på Blefjell og Vegglifjell.

En foretrukken lokal samarbeidspartner

En del av RH-Gruppen

RH-Gruppens historie starter i 1998, da to bekjente opprettet et motorsenter. Interessen for kjøp og salg ble sterk, og etterhvert ønsket eierne flere utfordringer. De valgte å investere i eiendom i Kongsberg og på Blefjell.

I 2007 overtar RH-Gruppen selskapet Norske Fjellhus, og året etter selger de RH Motorsenter. Siden har de bygget utallige hytter og boliger med nødvendig infrastruktur, ved hjelp av egen entreprenørvirksomhet.

RH-Gruppen AS er morselskapet i et konsern bestående av 14 datterselskaper innen eiendom, bygg og anlegg.

Ansatte

Daglig leder

Roger Rustand

Telefon: 951 01 010
E-post: roger@rh-gruppen.no

Byggeleder

Kjetil Finnerud

Telefon: 916 84 125
E-post: kjetil@rh-gruppen.no

Selger

Kjell Hatland

Telefon: 928 45 472
E-post: kjell@norske-fjellhus.no

Personlig preg

En hytte som passer
dine ønsker og behov

Norske Fjellhus tilbyr i dag ti ulike tømmerhytter i størrelser fra 40 til 149 kvadratmeter. Innen reisverkshytter tilbyr vi per nå fire hyttemodeller fra 60 til 149 kvadratmeter. I tillegg har vi boder, annekser og garasjer i forskjellige størrelser fra 5 til 40 kvadratmeter.

Ønsker du å sette ditt eget preg på hytta? Da kan vi hjelpe deg. Vi har arkitekter lett tilgjengelig for å tilpasse modellene våre til dine ønsker. Vi har også et eget team som sitter på oppdatert informasjon om trender innen farger og interiørløsninger.

Vi er med deg – gjennom hele prosessen

Totalleverandør av hytte

Norske Fjellhus AS leverer nøkkelferdige hytter, garasjer og anneks til avtalt tid. Vi benytter oss av kvalitetssikrede leverandører og distribusjonen er moderne og effektiv.

Som totalleverandør av din hytte står Norske Fjellhus AS ansvarlig i hele byggeprosessen. Vi ordner alle søknader for deg, og vårt tømrermestersertifiserte personell sørger for arbeid av høy kvalitet. Norske Fjellhus er en del av RH-Gruppen, som står ansvarlig for utvikling av infrastruktur, graving av tomter og montasje på byggeplassen.