Om oss

Last ned vår katalog

Norske Fjellhus AS har levert maskinlaftede tømmerhytter produsert i Norge siden 1962.

Våre produkter er tuftet på sikker norsk håndverkstradisjon, og har kontinuerlig vært under utvikling etter hvert som krav til komfort og miljø har blitt stadig høyere.

I dag produserer vi 10 ulike hyttemodeller. Vi er sikre på at vi kan tilby deg hytte, anneks eller garasje som passer dine behov.  Vi har hytter i størrelse fra 60 m2 til 150 m2.

Norske Fjellhus AS var den første i nyere tid til å utvikle kombinasjon av tømmer og tradisjonelt bindingsverk – nettopp for å hente det beste fra begge bygningsmetodene. Du får en solid tømmerhytte, men allikevel med en svært romslig hems. Modellene er utviklet for rasjonell produksjon slik at du som hyttekunde kan oppnå mest mulig hytte for pengene.

Både salgskontoret og fabrikken vår ligger i Flesberg i Numedal, bare 1½ time fra Oslo. Med denne beliggenheten har Norske Fjellhus AS et godt utgangspunkt for å møte deg på tomteområdene i Buskerud og Telemark.

Vi kan tilby nøkkelferdige hytter til faste priser. Norske Fjellhus AS har tilgang til flotte tomter på Blefjell, Vegglifjell og Uvdal i Buskerud, samt Tuddal i Telemark.

I tillegg produserer vi anneks og garasjer slik at du kan bygge ditt eget hyttetun, enten med en gang eller senere når det måtte passe ditt behov.

Vi tar jobben med tegninger, byggesøknad, byggeledelse og oppsetting. Du får en enkel og oversiktlig byggeprosess med oss.

Vi er stolte over at svært mange av våre tidligere kunder er gjenkjøpere av våre produkter. Dette utfordrer oss til å sørge for at vi gjennom dialogen og prosessen med kunden hele tiden har et godt gjensidig tillitsforhold.

Kontakt oss for å snakke mer om din nye hytte!

© 2017 Norske Fjellhus ALL RIGHTS RESERVED TERMS AND CONDITIONS - Tilrettelagt av Mediabyrået Enklere Valg